Μενού
Your Cart
Γεράσιμος
Γεράσιμος Φασόης
    210 9913776
    info@fasois.gr
Συνδεθείτε μαζί μας

 

 

Η πορεία του καταστήματος Euronics Φασόης

Το 1958, ο Γεράσιμος Φασόης ίδρυσε το κατάστημα οικιακών ειδών και ηλεκτρικών συσκευών στην Σοφοκλή Βενιζέλου, στην κάτω Ηλιούπολη. Τα ψυγεία της περιόδου ήταν πάγου και ο περισσότερος κόσμος άρχιζε να μαγειρεύει στο Πετρογκάζ. Έτσι, το κατάστημά μας, ξεκίνησε να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών σε οικιακά είδη, γυαλικά και άλλα.
Τα χρόνια κυλούσαν, καθώς το σπάνιο πλέον ραδιόφωνο δίνει τη θέση του στο τρανζίστορ, τα πικάπ στα μαγνητόφωνα, για να περάσουμε, έπειτα, στη δεκαετία του '70, στη μαζική εξάπλωση της εικόνας και την είσοδο του "μαγικού κουτιού", της τηλεόρασης σε κάθε νοικοκυριό και γραφείο.

Το 1975, μετέχουν στην επιχείρηση και τα δύο παιδιά του Γεράσιμου Φασόη, οι Ξενοφών και Χρήστος Φασόης.

Το 1982 ήταν μια χρονιά που σημάδεψε το αγαπημένο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και οικιακών συσκευών της Ηλιούπολης, καθώς αυτό γίνεται μέλος, πλέον, της σπουδαιότερης ελληνικής αλυσίδας καταστημάτων ηλεκτρικών συσκευών και ηλεκτρονικών ειδών "ΣΕΗΟΣ", ενώ, το 1988, το κατάστημά μας επεκτείνεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, για να έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην ολοένα αυξανόμενη εμπιστοσύνη που ο δήμος Ηλιούπολης του έδειξε.

Λίγο αργότερα, με την εμπειρία που πλέον διέκρινε το κατάστημα Φασόης στην Ηλιούπολη, όσον αφορά στην ικανοποίηση των αναγκών του νοικοκυριού σε οικιακά είδη, και παράλληλα με το κεντρικό κατάστημα, δημιουργείται, σε συνεργασία με την εταιρεία Berson, το πρώτο υποκατάστημα ειδών κουζίνας με μορφή franchise, το Cook Shop.

Το 1999, η "ΣΕΗΟΣ" σε συνεργασία με την "Mega Electrics" γίνοναι μέλος της πανευρωπαϊκής αλυσίδας ανεξάρτητων καταστημάτων ηλεκτρικών συσκευών και ηλεκτρονικών ειδών Euronics. Η χρονιά αυτή ήταν ιδιαίτερα σημαντική για το κατάστημά μας, δίνοντάς του τη μορφή που σήμερα έχει, ως κατάστημα οικιακών συσκευών Euronics Φασόης.

Ο στόχος μας, για παραπάνω από μισό αιώνα, παραμένει ο ίδιος:  Με την ανάπτυξη της επιχείρησης μας, να μπορούμε να εξυπηρετούμε καλύτερα τον πελάτη φίλο μας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα, πριν και μετά την κάθε αγορά του. Και το καταφέρνουμε.

Μπορούμε και σας τα προσφέρουμε, γιατί εκτός από τις μακροχρόνιες προσωπικές σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει, η συμμετοχή του καταστήματος Φασόης στην αλυσίδα ΣΕΗΟΣ, και, πλέον, στην ευρωπαϊκή αλυσίδα Euronics, μας σηματοδοτεί ως ένα από τα 11.500 εξειδικευμένα καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών και ηλεκτρονικών ειδών σε 28 χώρες της Ευρώπης , δίνοντας στους πελάτες μας το πλεονέκτημα να απολαμβάνουν εξατομικευμένα, όλη αυτή την εμπειρία, σε προϊόντα και υπηρεσίες.


Σε περιμένουμε

Σοφ. Βενιζέλου 29, 163 43 Ηλιούπολη

Επικοινώνησε μαζί μας

Τηλ : 21 0993 8666 Τηλ : 21 0991 3776

Στείλε μας e-Mail

info@fasois.gr

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο 8:30π.μ.–3:00μ.μ.
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 8:30π.μ.–2:00μ.μ., 5:00–9:00μ.μ.
Κυριακή Κλειστά
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Πολιτική απορρήτου.