Μενού
Your Cart

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής καταστημάτων

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Σας παρουσιάζουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής των e-shop στο πολυκατάστημά μας www.blackout.gr  Οι παρόν όροι αποτελούν σύμβαση ανάθεσης έργου ιδιωτικού συμφωνητικού:

 1. Το υλικό το παίρνουμε από το eshop του πελάτη με την σύμφωνη συγκατάθεσή του. 
 2. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε παραβίαση ασφαλείας των συναλλαγών ή την δυσλειτουργία του δικτύου που μπορεί να προκύψει από κακόβουλη χρήση των δυνατοτήτων που συνεχώς παρέχει η τεχνολογία, ή φυσικές καταστροφές και από λόγους ανωτέρας βίας. Αυτό άλλωστε δεν είναι εφικτό.
 3. Η επιχείρηση αναγνωρίζει ως έγκυρες και δεσμευτικές τις συμφωνίες και όρους που αναφέρονται ρητά στο παρόν ιδιωτικό συμβόλαιο και όχι τυχόν άλλες προφορικές δεσμεύσεις ή υποσχέσεις του συνεργάτη της. 
 4. Κάθε τροποποίηση του παρόντος θα γίνεται και θα υπογράφεται εγγράφως από την Galaxynet Α.Ε.
 5. Βάσει των όρων της σύμβασης  η μεταξύ μας συνεργασία ανανεώνεται αυτόματα και  μετά τη λήξη της εκτός και εάν ο πελάτης, μας ειδοποιήσει με email 15 ημέρες πριν τη λήξη της για την οριστική διακοπή της. 
 6. Σε περίπτωση αθέτησης των όρων συμφωνίας και μη τήρηση των ανωτέρω οικονομικών συμφωνιών του παρόντος ιδιωτικού συμφωνητικού αρμόδια καθίστανται τα δικαστήρια των Αθηνών.
 7. Ο πελάτης συμφωνεί και ρητά αποδέχεται την αδυναμία προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας, εικόνας και λόγου μέσω Internet, λόγω της ιδιοφυσίας του και συνεπώς, δεν είναι εφικτή η απόλυτη προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας από κάθε τύπου υποκλοπή του περιεχομένου της διαφήμισης ή και του τρόπου παρουσίασης αυτού μέσω Internet. 
 8. Ο πελάτης υπόσχεται και εγγυάται ότι το υλικό που θα παραδώσει στην εταιρεία και θα εισαχθεί στο www.blackout.gr ανήκει σε αυτόν η δυνατότητα χρήσης,  από τη στιγμή μάλιστα που παρουσιάζεται και στο δικό του eshop.
 9. Η εταιρεία Galaxynet Α.Ε. εδρεύει στην Αθήνα στο Μεταξουργείο. Η κατασκευή των eshops, ο προγραμματισμός , η πλατφόρμα  διαχείρισης και λειτουργίας κειμένων, φωτογραφιών καθώς και το promotion-marketing στο Internet γίνεται από συνεργαζόμενες εταιρείες από την Galaxynet Α.Ε. και είναι οι Galaxynet club Greek tourism και Galaxynet Club Booking Greece, Φίλοι εταιρειών Galaxynet Club, οι οποίες και τιμολογούν απευθείας τον πελάτη για τις παρεχόμενες υπηρεσίες που του παρέχουν. 
 10. Η εταιρεία διατηρεί  το δικαίωμα, την τιμολογιακής πολιτικής της να την προσαρμόζει ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς του ανταγωνισμού και της Ελληνικής οικονομίας,  με την προϋπόθεση, τη ενημέρωση των πελατών της ένα μήνα πριν την ανανέωση της σύμβασης.
 11. Τα πακέτα προβολής και παρουσίασης των προϊόντων των eshops διαμορφώνονται ανάλογα με τον αριθμό των προϊόντων και το χρονικό διάστημα των μηνών που παρουσιάζονται και ξεκινούν από το ποσό των 150 ευρώ το τρίμηνο.
Για οποιαδήποτε απορία σας παρακαλώ απευθυνθείτε στο τμήμα marketing της εταιρεία μας 210 5232 814, 5232 098,  5222 716 email  promotion@galaxynet.gr
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Πολιτική απορρήτου.