Μενού
Your Cart

Συχνές Ερωτήσεις best price blackout.

Ο έμπορος  που επιθυμεί την εγγραφή του στο blackout.gr

1. Θα πρέπει να διαθέτει eshop το οποίο να εξάγει xml. Υπό προϋποθέσεις μπορούμε να εισάγουμε προϊόντα και με άλλους τρόπους.

2. Να διαθέτει εφαρμογή εξαγωγής προϊόντων σε μορφή  xml ή excel (skroutz ή bestprice). Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε αυτή την εφαρμογή, την κατασκευάζουμε εμείς για εσάς με επιπλέον κόστος, κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας.

3. Στο blackout.gr  γίνεται η παρουσίαση των προϊόντων του κάθε εμπόρου. H αγορά του προϊόντος γίνεται από το site του εμπόρου και με προυποθέσεις και από το Blackout.

4. Η ενημέρωση των τιμών, των αποθεμάτων και των προσφορών των προϊόντων γίνεται αυτόματα ( από το eshop του εμπόρου στο blackout.gr ) με εφαρμογή της εταιρίας Galaxynet A.E. Προσοχή αυτή η ενημέρωση γίνεται σε πραγματικό χρόνο με καθυστέρηση δευτερολέπτων, ανάλογα με την ταχύτητα του διαδικτύου την συγκεκριμένη στιγμή.

Για οποιαδήποτε απορία σας παρακαλώ απευθυνθείτε στο τμήμα marketing της εταιρεία μας 210 5232 814, 5232 098,  5222 716 email  promotion@galaxynet.gr

Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Πολιτική απορρήτου.