Μενού
Your Cart
ΣΑΡΚΙΣ ΖΑΒΕΝ
ΣΑΡΚΙΣ ΖΑΒΕΝ ΧΑΤΖΙΑΝ
    2103253116
    info@emmetron-epiplo.gr
Συνδεθείτε μαζί μας

 

 

Η εταιρία είναι η συνέχεια της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Χατζιάν Σαρκίς. Η Έμμετρον είναι μία από τις παλαιότερες επιχειρήσεις στο χώρο των επίπλων, που δραστηριοποιείται στο παραδοσιακό και μοντέρνο έπιπλο . Ο ιδρυτής της Ζ. Χατζιάν ξεκίνησε την εμπορική του δραστηριότητα το 1965.

Η ποιότητα των προϊόντων και η αξιοπιστία της εταιρείας στην ελληνική αγορά, είχαν σαν αποτέλεσμα την συνεχή εξέλιξή της και την ανοδική της πορεία, προσφέροντας λύσεις τόσο στο οικιακό έπιπλο όσο και στον επαγγελματικό εξοπλισμό.

Τα προϊόντα που διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά περιλαμβάνουν καρέκλες και τραπέζια πλαστικά, μεταλλικά, ξύλινα και μπαμπού, κρεβάτια για εσωτερικούς καθώς και για εξωτερικούς χώρους, επίσης στρώματα, ξαπλώστρες και ομπρέλες για τους εξοπλισμούς παραλιών και χώρων πισίνας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις στο έπιπλο και στα συμπληρώματα επίπλωσης, στην καλύτερη ποιότητα και τιμή.

Με εκτίμηση,
Η Διεύθυνση του Καταστήματος


Κατάστημα 

Ερμού 104, Αθήνα, ΤΚ: 105 55

Καλέστε μας

210 3253116

Email

info@emmetron-epiplo.gr

Ωράριο Καταστήματος

Δευτέρα-Τέταρτη-Σάββατο 09:00-18:00

Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή 09:00-20:30

Website

emmetron-epiplo.gr

Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Πολιτική απορρήτου.