Μενού
Your Cart
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΚΑΚΕΛΑΣ
    2103218588
    info@knifecenter.gr
Συνδεθείτε μαζί μας

 

 

Ιστορικό

Η εταιρία KNIFE CENTER αποτελεί δημιούργημα της δραστηριότητας του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΑΡΚΑΚΕΛΑ με βασική ενασχόληση το τρόχισμα των μαχαιριών από το 1960.

Το 1993 αναλαμβάνει την επιχείρηση ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΚΑKΕΛΑΣ, συνεχίζοντας το τρόχισμα των μαχαιριών και προσθέτοντας στις υπηρεσίες το τρόχισμα  κοπτικών μηχανών ,βιβλιοδετείων και γραφικών τεχνών. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής ξεκίνησε με την εισαγωγή μαχαιριών οικιακής και επαγγελματικής χρήσης σε συνεργασία με τον OIKO VICTORINOX και άλλους μεγάλους Ευρωπαϊκούς  - και όχι μόνο – οίκους, προμηθεύοντας έτσι χονδρικώς καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως κρεοπωλεία, επεξεργασίες κρέατος, ψητοπωλεία και καταστήματα μαζικής εστίασης.

Έχοντας πετύχει ανοδική πορεία στον χώρο της μαζικής εστίασης, έχει καταφέρει να προμηθεύει τα καταστήματα με μηχανήματα επαγγελματικού εξοπλισμού, αναλώσιμα και είδη συσκευασίας.

Σήμερα η εταιρία, κατέχει εξέχουσα θέση στην ελληνική αγορά αναπτύσσοντας και άλλους τομείς της δραστηριότητας της όπως τα διαφημιστικά είδη π.χ τυπωμένες αφίσες και καρτελάκια τιμών,  τυπωμένα ταπέτα κ.α , ο ρουχισμός , η υπόδηση και τα αξεσουάρ. Επίσης, αναλαμβάνουμε κεντήματα και τυπώματα των λογοτύπων σας σε ρούχα μας ,σε αξεσουάρ και σε όλα τα διαφημιστικά είδη.

Εγκαταστάσεις

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Αθήνα, στην περιοχή του Περιστερίου.

Στις εγκαταστάσεις της έδρας στεγάζεται η κεντρική αποθήκη, με όλα τα εμπορεύματα μας. Σκοπός της συγκεκριμένης αποθήκης είναι η παραλαβή και η αποθήκευση  όλων των εμπορευμάτων καθώς και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών στο κατάστημα σχετικά με οποιοδήποτε προϊόν . Στον ίδιο χώρο στεγάζονται τα γραφεία της διεύθυνσης καθώς και το τροχείο μας.

Παράλληλα η εταιρία διαθέτει διαφημιστικά είδη καθώς και ότι αφορά τον ρουχισμό, την ένδυση , την υπόδηση και τα αξεσουάρ επαγγελματικού και μη είδους.


Διεύθυνση καταστήματος

Πίνδου 5, Περιστέρι, Τ.Κ :12132

Σταθερό

210 3218588 / 210 5712485

Email

sales@knifecenter.gr

Ωράριο Καταστημάτων

Δευτέρα 09:00π.μ.–18:00μ.μ.

Τρίτη 09:00π.μ.–18:00μ.μ.

Τετάρτη 09:00π.μ.–18:00μ.μ.

Πέμπτη 09:00π.μ.–18:00μ.μ.

Παρασκευή 09:00π.μ.–18:00μ.μ.

Σάββατο 09:00π.μ.–14:00μ.μ.

Κυριακή Κλειστά


Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Πολιτική απορρήτου.